5 manieren om massage leed te verlichten

mei 14, 2022 Uit Door Aiden Hall

Sla de warming-up niet over.

Het komt vaak voor dat mensen een massage krijgen zonder de normale warming-up die normaal gesproken in een Zweedse massage wordt verwerkt. Hoewel dit klinkt als een geweldige manier om squeeze in een snelle behandeling, het resultaat is meestal een pijnlijke ervaring. Wanneer iemand een zachte weefselmassage krijgt, werkt de behandelaar meestal op gebieden waar meer pijn is dan normaal. Helaas, als iemand pijn heeft, is hij vaak gevoeliger en reageert intenser op verschillende sensaties. Als je de warming-up overslaat, vergroot je ongetwijfeld de kans dat je pijn ervaart tijdens je massage.

Er zijn een paar manieren waarop je je gemakkelijk kunt opwarmen voor je massage in Leiden. De eerste is een korte wandeling of lichte stretchroutine. Zelfs het simpelweg rollen van je schouders of het uitschudden van je armen kan al genoeg zijn om je bloed te laten stromen en eventuele spanning weg te nemen voordat je massage begint.

Massage Leiden

Vermijd volledig gekleed te zijn.

Het lijkt misschien een klein detail, maar het uittrekken van je shirt en/of broek kan het comfortniveau voor zowel jou als je massagetherapeut drastisch verhogen. Wanneer iemand je masseert, werkt hij of zij vaak op gebieden waar je meer pijn hebt dan normaal. Mensen krijgen massages om veel verschillende redenen. Voor sommigen is het een aangename manier om te ontspannen, voor anderen is het een vorm van fysiotherapie. Ongeacht de reden waarom u een massage krijgt, moet u zich nooit ongemakkelijk voelen als u kledingstukken uittrekt. Als je je ongemakkelijk voelt omdat je partner volledig gekleed is, zeg hem dan gewoon dat hij alles moet uittrekken waar hij zich ongemakkelijk bij voelt. Als ze weigeren, zoek dan een andere therapeut.

Zoek een gerenommeerd kuuroord dat zijn personeel goed behandeld.

Als je van plan bent om in de toekomst op vakantie te gaan, kan het een logistieke uitdaging zijn om een gerenommeerde spa te vinden. Met zo veel kuuroorden over de hele wereld, kan het moeilijk zijn om te bepalen welke de beste reputatie hebben.

Er zijn een paar manieren waarop u de kwaliteit van een kuuroord gemakkelijk kunt inschatten. De eerste is gewoon een bezoek aan de faciliteit vóór uw afspraak. Hoewel dit niet voor alle spa’s een optie is, is het iets dat veel spa’s u toestaan om te doen. Door de faciliteit te bezoeken, krijgt u een beter gevoel van de sfeer en kunt u kennismaken met het personeel. Als u niet in staat bent om de spa te bezoeken in persoon, kan online reviews zijn een waardevolle bron.

Drink geen alcohol terwijl je een massage krijgt.

Hoewel sommige spa’s kunnen bieden alcoholische dranken aan hun gasten, de meeste niet doen. Wanneer iemand een massage krijgt, zijn ze vaak bezig met gebieden waar er meer pijn is dan normaal. Hoewel veel kuuroorden u toestaan uw eigen alcoholische dranken mee te nemen, is dit vaak niet het geval. Als u van plan bent iets te drinken tijdens uw behandeling, zoek dan een ander kuuroord. Hoewel u misschien denkt dat een drankje u zal helpen ontspannen, kan het de ervaring juist pijnlijker maken.

Bespreek uw verwachtingen met uw masseuse voor uw afspraak.

Tijdens uw consult kan uw masseur al uw vragen over de behandeling beantwoorden. Als er iets is waar u niet zeker over bent, stel het dan alstublieft aan de orde. Naast het beantwoorden van vragen, zou uw therapeut u ook meer details over de behandeling moeten geven. Als er iets is dat u anders zou willen doen, laat het uw therapeut dan weten.

Als u het gevoel hebt dat u niet alle details over uw behandeling krijgt, kan het de moeite waard zijn om een verzoek in te dienen. Als de therapeut bijvoorbeeld niet aan uw rug werkt, maar u wilt dat hij dat wel doet, laat hem dat dan weten. Als ze niet werken aan een bepaald gebied, maar je zou willen dat ze, laat het hen weten. Het kan de moeite waard zijn om bepaalde dingen te vragen die misschien niet gevraagd worden.

Zorg goed voor je lichaam voor en na je sessie.

Als je van plan bent een massage te krijgen, neem dan de tijd om te hydrateren en te stretchen. Door water te drinken en wat lichte rek- en strekoefeningen te doen, zorgt u ervoor dat u in de best mogelijke vorm bent voor uw behandeling. Helaas hydrateren veel mensen niet goed voor en na hun massage. Als u niet genoeg water drinkt, zal het moeilijker zijn om u uit te rekken en te ontspannen. Bovendien, als je niet goed gehydrateerd bent, zal het moeilijker zijn om eventuele pijn te verlichten.

Het is ook belangrijk om voor en na de behandeling goed voor uw lichaam te zorgen. Door voor de behandeling een gezonde maaltijd te eten en lichte oefeningen te doen, zorgt u ervoor dat uw lichaam in de best mogelijke conditie is voor uw behandeling. Als u van plan bent medicijnen in te nemen, is het bovendien belangrijk dat u die vóór de massage inneemt.