Chronische Stress en Chronische Ziekte

juli 13, 2021 Uit Door Aiden Hall

Chronische stress verminderen

Dus als je onder stress staat en ‘op het randje’, is ‘uitgaan’ dan de oplossing? Ja, misschien wel jouw oplossing. Maar buiten dat interessante feit moet je het grote plaatje in ogenschouw nemen, dat wil zeggen, de problemen die deel uitmaken van het grotere plaatje van je leven. Veel gebeurtenissen, zoals trouwen, je eerste kind krijgen, gaan werken, afstuderen, een nieuwe baan beginnen, de baby krijgen, je werk afmaken, een kinderbijslagzaak aanspannen, al deze problemen zijn te veel om je zorgen over te maken, toch?

Het echte probleem kan dus zijn dat wanneer je gestrest bent, de eisen van het leven zo groot zijn dat je geest de enorme hoeveelheid informatie niet kan verwerken en zich niet kan aanpassen aan de eisen van het leven. Dit creëert op zijn beurt het fenomeen van een push-pull spanning tussen het leven en jou en de eisen die stress veroorzaken in je leven. Dus een beetje stress bedreigt uw vermogen om te presteren. Maar zoals u ziet, kijken we naar chronische te suggereren dat niet veel verder kan gaan dan het leven wordt veroorzaakt door de goede (en de stressvolle) stukken van het leven.

2. Chronische Stress & Chronische Ziekte

Je lichaam verandert zoals je natuurlijke zelf verandert voor alle verslavingen, overwerken, onderwerken, drinken, roken, junk food eten. Alles wat je in je lichaam stopt, zal je lichaam afwijzen. Weg met het junk food, de sigaret bij het lokale benzinestation, of de illegale drugs, maar je moet ook af van de emotionele junk food en de emotionele junk food is meestal de conflicten in het leven.

Deze conflicten die je zelf hebt, zijn rechtstreeks stresserend voor je leven. Dus ook al lijkt het misschien dat wij u niet willen stressen, het is moeilijk om er mee om te gaan als u gestresseerd bent.

Chronische stress tast uw stemming aan; het lichaam wordt kunstmatig verdeeld en de geest wordt afgeleid van de huidige aspecten van het leven – al deze conflicten zijn stress. Dit geldt niet noodzakelijkerwijs alleen voor de personen die onder stress staan. Als je in een normale maatschappij leeft waar de meesten hun dag zonder stress doorbrengen, dan is de situatie van nature stressvrij, tenzij je de stress in een verkeerde richting stuurt. Het is niet de bedoeling om je stress uit je huidige leven weg te nemen, maar om het vermogen te hebben om te anticiperen op die welke komen gaan.

3. Stress – bevordert een langzame en oppervlakkige ademhaling, zoals bij een paniekaanval.

Dr. Thomasvernell was waarschijnlijk de eerste die bestudeerde wat het is dat de paniek- en angstaanvallen veroorzaakt, en het resultaat was een unieke techniek om stress te behandelen. Deze natuurlijke therapie helpt het lichaam weer in balans te brengen door de parasympathische tonus te verhogen, waardoor de spanning die stress in het lichaam veroorzaakt wordt losgelaten. Het zal ook de natuurlijke kalmerende chemicaliën produceren die je nodig hebt om stress chemisch te overwinnen. Het andere voordeel van deze natuurlijke therapie is dat het de spanning in uw lichaam verspreidt.