Coaching en begeleiding

juli 13, 2021 Uit Door Aiden Hall

Coach Roermond

Er zijn geen garanties. aangestelde leiders leiden je leven. Je situatie kan niet veranderd worden door onderwijs alleen. Er is altijd behoefte aan persoonlijk en voortdurend opzettelijk werk om de gewenste resultaten te bereiken. Het is de taak van de coach om betere manieren te vinden om dingen te doen, om uw vermogen te verbeteren om al uw sterke punten te ontwikkelen en om die beperkingen te elimineren (misschien diep begraven in uw onderbewustzijn die uw voorwaartse vooruitgang saboteren.

Een goede coach weet wie zijn team is en begrijpt hun basis definities. Hij instrueert en daagt de teamleden uit. Hij brengt vernieuwende ideeën en strategieën die zijn team zullen helpen hun ware potentieel te bereiken. Een coach weet wanneer hij moet volhouden, wanneer hij moet stoppen, wanneer hij moet verliezen. Hij weet wanneer te vechten en wanneer de overwinning toe te geven. Een goede leider en coach zal in staat zijn om steun te geven aan elke menselijke behoefte.

Een Coach, heeft geduld en heeft totale volharding met zijn situaties, mensen, en doelen. Hij zal een duidelijke visie hebben over waar hij voor staat. Wanneer hij niet duidelijk is over “wie we zijn of “hoe we zijn” zal hij komen tot waar het team niet is, of een toegewezen taak niet effectief werkt voor het team, omdat we als individuen en als team de potentie van de uitdaging begrijpen. Sommige coaches hebben een “nemer” houding, waarbij ze aan de kant staan en het team bijstaan wanneer de coach gepromoveerd is naar een hoger niveau in de team hiërarchie.

De meeste goede coaches en leiderschapscoaches hoeven geen presentaties te houden, urenlang bij elkaar op kantoor te zitten, ofwel de enige spreker te zijn of een van de vele sprekers, teamsnelheden te spreken, misschien een oefenschema te hebben, en/of, waarschijnlijk NIET, een secretaresse/persoonlijke assistent te hebben om vergaderingen te plannen, te coördineren en/of oproepbaar te zijn voor de teamleden. Coachen is een relatie. De relaties die je ontwikkelt met je teams, zullen in feite de coaching stijl, mogelijkheden en stijl belichamen.

Leiders en coaching zijn een combinatie van persoonlijke afleiding van werkrituelen en van aandacht voor teamsituaties en planning. Het is interessant dat leiders die een veeleisende baan hebben, of zeer lange uren werken, veel coaching krijgen. Vaak omvatten deze coaching sessies het zoeken naar nieuwe of andere werkgebieden, het aanpassen van werkmethoden, het bestuderen van nieuwe en andere methoden om de prestaties of andere bedrijfsdoelstellingen te verhogen.

Dit soort fouten zal meestal gebeuren omdat de leider openstaat voor verandering en de teamleden aan hogere normen zal houden. Het is essentieel dat leiders de fundamentele menselijke psychologie begrijpen en weten hoe ze het potentieel van zijn teams kunnen bereiken en beïnvloeden. Wanneer zijn goede leiders en is coaching effectief? De volgende scenario’s ondersteunen de volgende algemene regels:

Om het team verantwoordelijk te maken voor de besproken vaardigheden, taken en doelen, moet een leider deze op orde hebben voordat de training plaatsvindt. Door de nadruk te leggen op actiestappen in de opleidings-, incubatie- en uitvoeringsfase wordt een leeromgeving gecreëerd en wordt de teamontwikkeling ondersteund.

Lees meer

Hypnotherapie

Depressie