Het genezingsproces

juli 13, 2021 Uit Door Aiden Hall

Traumatherapie Amsterdam

Als u moeite hebt met slapen, zich moeilijk kunt concentreren, meer hoofdpijn of banden hebt, en u zich mishandeld voelt of een Sentisch leven leidt, kan een opgeleide psychotherapeut u helpen met de juiste therapie voor u.

Mod therapieën kunnen worden gebruikt om u te helpen het trauma te verwerken en te verwerken. Deze therapieën omvatten verschillende soorten pyschotherapie, psychoanalyse, cognitieve therapie, ontspanningstherapie, en anderen. Ze proberen allemaal de cliënt te ondersteunen om de pijn weg te nemen, om de gevoelens die met het trauma te maken hebben te neutraliseren, om verder te kunnen gaan en zich te ontwikkelen alsof niets je heeft getroffen. Het is normaal en natuurlijk om je in deze tijd bang te voelen. Je bent in een staat van shock en de gedachten in je hoofd racen, omdat je nog steeds openstaat voor het ervaren van dit trauma. Soms helpt de verschillende therapeutische vormen van traumatherapie de cliënt om het verleden te verwerken en het te helen. Dit werkt voor sommige mensen omdat het niet blijvend is. Andere mensen kunnen moeite hebben om te onderscheiden wat ze voelen, omdat ze in een staat van shock verkeren, of misschien omdat ze sterkere gevoelens hebben. Weer andere meer veerkrachtige personen kunnen baat hebben bij een psychosomatische benadering.

Traumatherapie is een krachtige benadering om het zelf te helen. Als je bereid bent om het te laten gebeuren en je hebt de grootste moeite om het los te laten, kan therapie heel nuttig zijn. Je kunt deze tijd gebruiken voor genezing en voor persoonlijke groei. Je bent al goed genoeg in staat om met het trauma en de gevolgen ervan om te gaan. Toch kun je in deze tijd genezing ondergaan en oude gevoelens loslaten waarin je je misschien vastgezet voelt, zoals angst of woede.

Een getrainde therapeut kan u helpen beslissingen te nemen over technieken waardoor u zich beter gaat voelen. Hij zal u misschien niet eens vertellen wat u moet doen of hoe u het moet doen. Maar hij kan je wel helpen om verder te komen. Het is uw keuze hoe u uw tijd gebruikt. Het is belangrijk dat je verzorgd blijft en je volledige aandacht geeft aan het genezingsproces. De tijd die ik in therapie heb doorgebracht, heb ik vaak overdacht dat ik God blij was dat ik de kans had om daar te zijn. Ik zou het nooit gered hebben zonder de therapie van PSYCHE-K.

Deze therapie was erg krachtig voor mij. Het hielp me om focus en begrip te krijgen van mezelf en het leven dat ik leid. Het hielp me focussen op wat echt belangrijk is.

Hier is wat informatie over hoe het werkt.

“Een kwetsende familie motiveerde me om te bidden voor filmindustrie leiders die verloren zijn. Ze zijn onbereikbaar. Met de hulp van een overheidsorganisatie was ik in staat om deel te nemen aan een initiatief dat de banden tussen leden van de filmindustrie benadrukt. Deze organisatie vroeg me om deel te nemen aan het filosofische en dialogische onderdeel voor haar beleidsbijeenkomst op 21 mei van het afgelopen jaar. Ik koos ervoor om te vertrouwen op mijn innerlijke zielsleiding en me te concentreren op het helen van enkele oude wonden. Tijdens een rustige tijd kwam ik tot vreugdevolle inzichten.

Maak je geen zorgen over het sturen van geld. Het is gemakkelijk om thuis creatief werk te verzinnen. Ik kreeg hulp bij het ontwikkelen van vakanties voor mijn vier kinderen uit het hele land. Mijn aandeel begon naar de 56.000 filmindustrie bijeenkomsten te gaan die elk jaar gehouden worden. Het is een andere manier om je geluk te winnen en zelfvertrouwen voor de toekomst te ontwikkelen. Elk jaar gaan mijn familie en ik op een lange vakantie met anderen. Dit helpt me om eventuele angst, depressie of woede los te laten. Uiteindelijk was ik in staat erop te vertrouwen dat de dingen in mijn voordeel zullen uitpakken. Ik vroeg om aandacht van anderen.

 

Lees meer

Coaching met paarden Amsterdam
Paarden coaching Amsterdam