Hoe u uw auto kunt vinden

april 9, 2022 Uit Door Aiden Hall

brand new renault cars lined up in a parking lot. - auto  stockfoto's en -beelden 

Bedenk wanneer je iets probeert te vinden. Probeer een goed voorbeeld te bedenken. Ja, ja, dit is precies het moment. Je bent op internet zo hard aan het proberen om het weer te vinden. Je kunt door alles heen. Niet alleen vreet de lading dingen je geheugen op, je voelt je ook stressvol bij het herinneren van de situatie waarin je het zou moeten hebben.

Dus wat gebeurt er? Klopt.

Soms zal de hele wereld zich herinneren hoe u de elektriciteitsrekening niet kon betalen en u zult niet minder dan een elektriciteitsdienst proberen om u te helpen er een te gebruiken.

Maar wat gebeurt er met dezelfde rekening? (Of wat het ook is dat u probeert op te halen)? Nou, je gaat nog steeds naar de bank om te helpen. Je doorloopt nog steeds dezelfde stappen. Je probeert je nog steeds de situatie te herinneren. Dus waarom zou u niet hetzelfde doen voor het vinden van uw autosleutels, uw mobiele telefoon of uw autosleutels? Waarom ga je niet met je rug naar de situatie zitten en proberen een bocht naar rechts te maken? Het kan natuurlijk zijn dat je het een beetje druk hebt. Oh, het verkeer is erg traag. Oh dit is gek verkeer. Of is het een zware vakantie dan komt er nog meer verkeer. Maak je geen zorgen! Aangezien er zoveel mensen in de stad wonen, is er geen reden waarom ze je niet zouden helpen.

Hoe zit het met dezelfde situatie met uw autosleutels? Je weet alleen niet meer waar je het hebt bewaard. Dus wat ga je doen? Ga naar een parkeerplaats met tientallen auto's met zijspiegels omdat je de sleutels kwijt bent. ugh! U stuurt uw auto gewoon waar u maar wilt. Dus waarom ga je niet gewoon zitten en naar de dichtstbijzijnde onderdelengarage gaan om een ​​slot te halen? Zou je daar vrede mee hebben? Hoe zit het met het gebruik van hetzelfde kenteken? Je bent een grote rookafzuiger, nietwaar? Het was zo gemakkelijk voor je om de sleutels op de grond te laten vallen, maar moeilijk voor je om te onthouden waarom je dat in de eerste plaats wilde doen. Orde scheppen in chaos is gewoon een vierde groep stappen. De volgende en laatste groep stappen is om lekker diep adem te halen, want als je dat eenmaal hebt gedaan, heb je stap 1 en stap 2 voltooid. Zie je, nu heb je duidelijke orde in een puinhoop gecreëerd! Gefeliciteerd!

In wat volgt, wil ik 3 belangrijke punten benadrukken die ik wil dat u zich herinnert wanneer u zich in een dergelijke situatie bevindt. Ik ga je precies vertellen hoe ik mezelf kan stoppen om in zo'n verdere puinhoop te komen.  Opruimcoach

Je kunt iets niet organiseren. Als je iets wilt doen, dan moet je – denk erover na, – het is aan jou om het te organiseren. Soms betekent dit: vraag vrienden om je te helpen. Een andere keer wordt er besteld om thuis je eigen spullen te bestellen. En soms maak je gewoon aantekeningen en markeer je de dingen waarvan je weet dat ze belangrijk zijn.

Voor eenvoudiger zaken zijn er minder ingewikkelde en beter haalbare tips die u kunt volgen. Soms in de grote strijd van het leven om een ​​leuke tijd te leiden zonder stress die je niet nodig hebt, kan ik je zoveel mogelijk helpen. Samen zijn met iemand! Samen creëer je orde in de chaos. Vergeet niet, je bent niet de enige. Je hoeft misschien geen leger of een heel land te organiseren. Maar eenvoudiger en vreugdevoller – Als u zich in zo'n situatie bevindt, onthoud dan dat zoiets u in het leven overkomt. Zoek hulp en hulp komt naar je toe.