Hoe u uw coachingprogramma kunt plannen

april 9, 2022 Uit Door Aiden Hall

Actie Stap:

Je kunt je coachingprogramma goed plannen, maar het echte spannende is het opvolgen van je plan. Wat zoekt u werkelijk van uw huidige baan om uw leven te verbeteren?"

Claus had een lange en specifieke lijst: oude overtuigingen weggooien, nieuwe leren, olieachtige wezens in de Noordzee verkennen, leren over rijkdombewustzijn, een oefenmaatje, efficiënter werken, leren een bedrijf op te bouwen, een nieuwe baas krijgen, nieuwe vaardigheden leren voor reizen, eigenlijk alles wat hij ooit had willen leren. En hij was verbaasd te ontdekken dat zijn lijst bleef groeien.

Natuurlijk ging Claus bereid om te luisteren naar zijn innerlijke experts, en ik weet zeker dat hij een geweldige coach voor mij is gebleken! Dus stuur me een e-mail voor meer informatie of om een ​​consult te regelen.

Intuïtief?". Ho, Saskatchewan!ysics in definitie onderwezen – een leergierige socialisatie ervaren door de student. Midden in mijn telefoongesprek met Claus opende ik de doos van mijn laptop en schreef 3 simpele vragen op: 'Wat wil je doen met je leven? Wat zijn je doelen? Hoe kan ik je helpen deze te bereiken?' Claus was opgetogen dat hij slechts een.uhm van de mogelijkheid had om duidelijk te maken wat hij echt wilde doen in het leven.

Door je eigen fantasie te gebruiken, kun je duidelijk definiëren wat je wilt – zowel in termen van het resultaat (als je jezelf het meest fantastische doel stelt), maar ook wat je nodig hebt om het te bereiken.

Door dit te doen, krijg je een enorm gevoel van zelfvertrouwen. Als je de doelen kunt scheiden van het proces om te verbeteren, dan kun je actie ondernemen in plaats van dingen te vermijden of je te laten beïnvloeden, en meer proactief worden. Het is als een persoonlijke inventarisatie: door je lijstje te schrijven zet je een positief startproces in gang. Het is ook als een kompas. Door je kompas in te stellen, word je je op een bepaald moment van de dag bewust van je bestemming.

Het is essentieel om wat tijd te besteden aan het visualiseren van je verlangen en jezelf een doel te stellen om dit te bereiken. Zonder visualisatie en planning is je richting erg moeilijk. Ik heb moeite om mezelf te inspireren om door te gaan met mijn normale regime van afvallen en hardlopen, omdat ik mezelf geen vooruitgang zie en voel. En ik kan niet merken hoe ik vooruitgang boek in mijn bedrijf. Bewuste doelen, ondersteund door onbewuste gewoontes, tasten in het duister en op korte termijn blijven ze vaak on hold!

Visie gaat ook over het vinden van je eigen passie en over het laten afdwalen van je geestesoog en zien hoe het aansluit bij wat je wilt in het leven. Naarmate het evolueert, wordt het levendiger.

Het belangrijkste is dat een duidelijke visie je verbonden houdt met wat je leven geeft. Ik weet dat dit in mijn leven in het verleden is geweest. Ik heb veel van mijn grootste energiehulpmiddelen gebruikt. Ze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, leren over eigenliefde en zelfacceptatie, over het uiten van mijn creativiteit in actie en over het vinden en verkennen van mijn eigen talent en capaciteiten. Daarnaast gebruik ik affirmaties om me gefocust te houden, en evenzeer voor motivatie bij verkeersdrempels.