Tips voor het vinden van de beste fysiotherapeut Fysiotherapie

juli 13, 2021 Uit Door Aiden Hall
Geriatrie fysiotherapie
Geriatrische fysiotherapie is een belangrijk onderdeel van het leven van veel oudere mensen. Het kan levens veranderend zijn voor een oudere persoon als ze zich inzetten om de beste fysiotherapeut voor hen te vinden. Als u overweegt om fysiotherapeut voor ouderen te worden, volgen hier enkele tips om de beste te vinden:

1. Ken de essentiële voedingsstoffen: iedereen heeft eiwitten, koolhydraten, vitaminen en mineralen nodig voor de opbouw van botten en spieren. U moet ervoor zorgen dat u deze voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden binnenkrijgt. Ouderen krijgen echter niet altijd voldoende voedingsstoffen binnen die de vitamines A, D, E en K bevatten. Hoewel zij voldoende voedingsmiddelen binnenkrijgen, is het mogelijk dat zij niet de vereiste hoeveelheid vitamine B6, foliumzuur en ijzer binnenkrijgen. Zorg ervoor dat u voedsel eet dat rijk is aan deze voedingsstoffen, anders kunt u ondervoed raken.

2. Ken uw lichaam: Als u zich ooit hebt afgevraagd waarom de meeste fysiotherapeuten u adviseren een foto van uw lichaam aan de muur te hangen, zoek dan uit welke dingen u persoonlijk doet die uw lichaam zouden beïnvloeden. Bezit u een paard? Rijdt u er een? Zou u het erg vinden om naast een paard te staan? Het idee een paard te hebben, paard te rijden, of te sporten met een vriend doet uw lichaam sterk presteren. Dit is essentieel voor oudere mensen. Wanneer u toestemming hebt van uw arts, laat hem/haar dan een lijn trekken over de hoeveelheid activiteiten die u zou moeten hebben en de activiteiten die u niet zou moeten hebben.

3. Doe het veilig: Laat uw fysiotherapeut gekwalificeerd zijn om de oefening voor u te doen. Als hij/zij niet gekwalificeerd is, zou hij/zij dat wel moeten zijn. Op een zeer elementair niveau moet u ervoor zorgen dat u de oefening op een veilige manier uitvoert. De meeste blessures die het gevolg zijn van lichamelijke activiteit zijn zeer pijnlijk. U moet er zeker van zijn dat u toestemming van uw trainer hebt over hoeveel u moet oefenen en wanneer.

4. Verlies gewicht als dat nodig is: De meeste ouderen hebben problemen met hun lichaamsmassa. Op de juiste manier afvallen kan u helpen uw flexibiliteit te behouden en uw spiergroepen beter te conditioneren. Dit kan heel belangrijk zijn als je moet voldoen aan de eisen van je grootouder op het gebied van lichaamsbeweging.

5. Doe het op een organische manier: Je moet ervoor zorgen dat je lichaamsbeweging op een organische manier in je dagelijkse routine integreert. Een ongezonde levensstijl kan tot problemen leiden. U moet zich bezighouden met verschillende fysieke activiteiten, rennen en wandelen. U moet ook zorgen voor goede voeding. Dit gaat samen als u een gezond lichaam wilt.

Lees meer

Manueel therapie
Handtherapeut