Tweeling eerst

juli 13, 2021 Uit Door Aiden Hall

Alleengeboren tweeling

Je kunt een tweelingbroer hebben die je niet herkent, en dit is wat we nu gaan beschrijven. Wanneer een tweeling ontwaakt, is het begonnen met het zoeken naar antwoorden.

VOORDELEN VAN DE TWIN Experience crappy feelings. benadeeld door de georganiseerde samenleving, Afghanistan Billahh Billahh [2] Zie vrouw van Poon. Nagebootste genoegens Het proces van activering van een tweeling is weliswaar niet identiek aan meervoudige geboorten bij de menselijke bevolking, maar bootst de gebruikelijke voorwaarden na voor tweelingdrachten en zwangerschappen bij een niet-muterend en niet-tweelingachtig individu.

HERINNERING VAN TWEE IN STAAT VAN ÉÉN Tweeling-activatie beïnvloedt het ego anders dan meerling-geboorten. Bij tweelingzwangerschappen ervaren alleen geboren tweelingen de baarmoeder van hun moeder op een soortgelijke manier als tweelingen in het wild, met problemen die alleen bij tweelingzwangerschappen voorkomen. Eén kan worden uitgebroed zonder pijn, knipperen op cue zonder waarschuwing, dezelfde latrine gebruiken enz.

Tweelingen in tweelingdracht daarentegen ervaren hun eigen baarmoeder vaak op een minder gesocialiseerde manier, construeren en doorkammen hun eigen herinneringen, hun eigen denkprocessen, hun eigen polsslagprocessen, en maken gebruik van routine en meer probleemloze ontmoetingen dan de gemiddelde tweeling uit een typische tweelingdrachtcyclus. Zij zijn zich niet bewust van hun eigen enkelvoudige ondergedompelde empathie die in de huid van hun individuele baarmoeder woont. Tweelingen in tweelingdracht zijn ook minder geneigd om hun eigen zwangerschap te ensceneren.

Ze zijn minder geremd bij het ouderschap, ontsnappen gemakkelijker aan moeilijke, duidelijke situaties. Ze denken anders over complexe erfelijke en tegen erfelijke uitdagingen. Zo zien zij tweelingen als mensen die meer sociale contacten hebben, wat gunstig kan zijn voor een halfbroer of halfzus van een eeneiige tweeling. De tweeling kan als alternatief zijn controle over de implantatie gebruiken als een trigger om zijn unieke sociale vaardigheden te gebruiken voor buitenschoolse studie, en hopelijk informatie doorgeven die biologisch gezien verhelderend is om meerdere omgevingen effectief te integreren.

De overlevende van een tweeling uit de zeventiger jaren, Penny, vertelt deze ervaring: Toen ik vandaag mijn tweelingbroer, Franky, sprak, vertelde ik hem over de wonderlijke ervaring op afstand die ik met hem en zijn tweelingbroer had. (Ik had een mysterieus gevoel gehad met de baarmoeder van mijn andere tweelingbroer toen ik negen jaar oud was en zei hem om er met mij in uit te komen). Hij genoot van zijn ervaringen met mij, maar toen ik hem vertelde dat ik deze gedachten had opgewekt, verbaasde hij me met zijn emoties, net als ik – je kon ze in ons beiden voelen.

Hij had echt het gevoel dat hij ons gekend had voordat we geboren waren en voelde dat deze kennis ons in staat zou stellen om op een meer volwassen, volwassen manier tot ons begrip van onszelf, van onze eigen tijdlijnen, te komen. Meer onderzoek is nodig om te bepalen of dit het geval is, maar deze verbeteringen in begrip suggereren dat tweelingondersteuning waarde heeft voor de psyche van de tweeling meer in het algemeen.

Tweelingverwijdering operatie? Tweeling eerste herstel? Deze brede autobiografische ervaring suggereert dat tweeling eerste herstel misschien minder vaak voorkomt dan het geval zou moeten zijn. De auteur zou deze hypothese graag verder testen en zou ook graag experimentele studies zien van artsen die werken in het tweelingzwangerschapscentrum met tweelingterugplaatsing.”

Lees meer

Energetisch therapeut

Nei therapie