voedingstherapie

juli 8, 2021 Uit Door Aiden Hall

Orthomoleculaire therapie

Hoe werkt het?

Orthomoleculaire therapie werkt echter niet op dezelfde manier als chemie. Hier is wat voedingsadvies voor u.

We weten dat sommige voedingsmiddelen rijk zijn aan bepaalde energieverrijkende elementen, maar hoe helpt ons dat? Dit kan u helpen te begrijpen hoe orthomoleculaire therapie ons kan helpen ons beter te voelen.

Sommige van de problemen waarmee we dagelijks te maken hebben, zoals slaapproblemen, spijsverteringsmoeilijkheden, geen energie en spierpijnen (vooral zo) zijn het gevolg van deze micro-dosering van verkeerde voeding. Wanneer we deze problemen dan eindelijk overwinnen, zijn ze meestal het resultaat van een verandering van dieet, een verandering naar een levensstijl die rijk is aan onze gewenste voedingsstoffen, maar die ook gezond is in niet-essentiële voedingsstoffen. Dit is het proces dat we nutrigkids noemen.

Hoe kunnen we nu een dieet samen met een manier van bewegen aanpassen die ons de microvoedingsstoffen geeft die ons bewegingsapparaat voeden, onze tandheelkunde corrigeren, onze zichtproblemen verhelpen en onze hersenen van energie voorzien (inclusief werkgeheugen)?

Hier is het recept voor succes – twee breinen, twee systemen.

De toelating van twee families van volwassenen, de primaire en de secundaire familie, om hun verschillende voeding te geven, zal het ontstaan van een grote verscheidenheid van ontwikkeling verzekeren en de integriteit van de verschillende volgroeide weefsels in stand houden. Daarom is orthomoleculaire voedingstherapie een belangrijke factor om te overwegen bij de behandeling van de hersenen en de wervelkolom voor de regeneratie van volwassenen. Wat we nodig hebben is een manier om ervoor te zorgen dat onze oudere dierbaren, ondanks de moeilijkheden van het ouder worden, gedurende hun hele leven een gelukkig leven hebben. Dit kan alleen worden bereikt door ervoor te zorgen dat zij ofwel over voldoende voeding beschikken, ofwel supplementen krijgen die hun voeding aanvullen.

Daarom moet elke boodschap over Alzheimerzorg of orthomoleculaire therapie verder gaan dan de draad en tot de kern van de zaak gaan. Laten we niet achterom kijken maar vooruit bij het omarmen van orthomoleculaire therapie, want in liefde kunnen we echt niet vooruit.

Een belangrijk aspect van de orthomoleculaire therapie is het lichamelijke aspect. Om de gewenste resultaten te bereiken, moeten er verschillende oefeningen worden gedaan die vooral gericht zijn op de verbetering van het evenwicht en de coördinatie. Tot de gevarieerde procedures die onder de categorie bewegingstests en beoordelingstests vallen, behoort vooral de veelgebruikte P ounces-test, waarbij de proefpersoon wordt gevraagd verschillende been- en armheffingen uit te voeren om de maximale kracht te meten die door het lichaam wordt uitgeoefend om weerstand te bieden tegen een bepaalde kracht gedurende een bepaalde tijd.

De toevoeging van supplementen zoals glucosurie chondrieten, of synoviale vloeistof hebben aangetoond net zo doeltreffend te zijn in het leveren van deze belangrijke elementen. Het lijdt geen twijfel dat we door deze supplementen toe te voegen ervoor zorgen dat onze beenderen op tijd goed gevoed worden om te helpen bij het oplossen van deze problemen.

In beide gevallen is het van belang dat de patiënt zich aan de voorschriften houdt en de gegeven instructies volledig begrijpt. De resultaten van het voortdurend niet opvolgen van deze protocollen kunnen ironisch genoeg schadelijker zijn dan wanneer deze tests wel volledig succesvol waren. Dit kan mogelijk een aanwijzing zijn van een groter probleem, dat verband houdt met onze algemene gezondheid en de toestand van ons zenuwstelsel of onze bloedsomloop. Het is dus geheel aan de arts om te bepalen of deze testprotocollen een zoveelste onnodige complicatie zijn of mogelijk een redder in de nood zijn voor lijders aan degeneratieve discusziekten of pijn die via ruggenmergzenuwen wordt overgebracht.

Lees meer:
Voedingscoach
Microbioom