Wat is Herbalife en hoe werkt het?

juli 9, 2021 Uit Door Aiden Hall

 

 

 

 

We kunnen alleen maar zeggen dat “genezen noch voorkomen” als het over kanker gaat. Maar misschien is het gezegde: “Genezen is genezen” meer op zijn plaats. Want zonder de juiste medicatie of een of andere vorm van preventief onderhoud, is kanker gedoemd toe te slaan. Het is de ziekte van de verlegenheid.

Het Herbalife systeem concentreert zich op het voorkomen van de toxiciteit die kan ontstaan als gevolg van een aantal risicofactoren. Deze zijn voornamelijk het gevolg van de werking van vrije radicalen en deze kunnen in ons lichaam overgaan in de geoxideerde toestand. Hoe is dit mogelijk? HetHerbalifeproces kan chemische stoffen maken die indirect de zelfvernietiging van cellen kunnen veroorzaken. Het is de anti-oxidant kracht. De basisformules van Herbalife bestaan uit gezonde en evenwichtige voedingsstoffen die het immuunsysteem versterken. Ook verminderen we de toxine in uw lichaam door u te voorzien van krachtige voedingsstoffen. Voedingsstoffen die het oplossen van bloedstolsels normaliseren, ontstekingen verminderen en de wanden van de haarvaten versterken, metalen in het lichaam oplossen, de zuurstofvoorziening van het bloed en de hersenfunctie verhogen.

Je zult beseffen dat de fontein van de jeugd je is geschonken als je jezelf uit de schaduw van de dood ziet oprijzen. Wat wil je? Wat is je verlangen? U kunt ergens op een bergtop kluizenaar worden, of u kunt uzelf een kruidenpil laten slikken. Welke manier je ook verkiest, om het niveau van gezondheid te bereiken dat je altijd hebt verdiend.

Al meer dan 18 jaar levert Herbalife gezonde en betere voeding aan meer dan Fryns, Amerikanen, Europeanen, Aziaten, die hun lichaam voeden tot een veel hoger niveau van tolerantie. Vandaag de dag zijn wij de nummer één bron van voedingssupplementen, met distributeursprogramma’s in meer dan 190 landen. De nummer twee wederverkoper in de wereld is niemand minder dan wij! Met ons wetenschappelijk onderzoek en testen verzekeren wij dat de kwaliteit van elk product onovertroffen is. U heeft niets te verliezen wanneer u Herbalife’s vitaminen en voeding probeert. Neem een kleine remedie cursus, Herbalife zal u laten zien hoe u een gezonder leven kunt gaan leiden.

Een eenvoudige kruidenformule hoeft geen zieke mensen te zijn. Onze wetenschap en innovatie heeft dit een stap verder gebracht, om voeding voor iedereen te creëren. Iedereen heeft voeding nodig de wereld is ziek. Voeding voor iedereen wordt bereikt door vrijheid, de basis bouwsteen van het leven. U denkt misschien dat u niet in staat bent of het te druk hebt om deze kwestie aan te pakken, maar vraag uzelf af, welk belangrijk ding in het leven heeft u te verliezen? Uw gezondheid is het waard.

 

Lees meer…

Herbalife member worden