Zorg

mei 24, 2022 Uit Door Aiden Hall

ontsproten van een aantrekkelijke jonge verpleegsterzitting en het binden met haar hogere patiƫnt in zijn keuken thuis - healthcare stockfoto's en -beelden

Celine begon haar opleiding op de banken toen ze nog maar een bloemenmeisje op de school was. Ze voltooide haar opleiding en behaalde een Diploma in Principles of Nursing in Rotterdam, de schuldige Ze volgde een voortgezette opleiding in de kindergeneeskunde en gezondheidseducatie.

Ze specialiseerde zich in onder meer counseling voor zowel kinderen als volwassenen. Haar diensten zijn gevestigd in het Paulind Hospital, richtte haar op als een geregistreerde verpleegster en in 2002 ontving ze de becce, een arts voor pediatrie. Zij was verantwoordelijk voor het assisteren en begeleiden bij verschillende werkstijlen, werkroosters en algemene sanitaire voorzieningen in de ziekenhuizen en verpleegafdelingen. Ze was ook verantwoordelijk voor de toediening van methadon, erinit, penicilline en natrium; en incontinentiemateriaal. Celine heeft veel mensen geholpen met hun beoordelingen tijdens het proces van ziekenhuisopname of plaatsing op een zorgafdeling.

Zij heeft ruime ervaring kunnen opdoen in de verpleegkundige zorg in de periode van stabilisatie, in de beginfase van een recidief en in de mantelzorg. Ze was zich ook bewust van de geleidelijk veranderende mentale en fysieke gezondheidstaken in deze periode. Ze was zich terdege bewust van het grote belang van assessment in deze periode. Celine noteerde tijdens het beoordelingsproces de culturele en administratieve elementen in de ziekenhuizen, naburige gezondheidscentra en scholen.

Het was een groot genoegen om Celine te assisteren bij de analyse van een zaak. We vroegen haar om elk van de symptomen te isoleren en te karakteriseren, aangezien we in deze onderzoeken nooit alles zouden kunnen beantwoorden. Na de beoordeling van elke patiënt schreef ze haar observaties en gedachten op, en maakte ze aantekeningen van eventuele risico's die de patiënten zouden kunnen nemen. Het was heel belangrijk voor haar om te weten of de patiënten geagiteerd, nieuwsgierig, prikkelbaar, ongewoon nerveus waren of soortgelijke kenmerken hadden. Celine zou kaarten maken voor deze patiënten. Ze zou ook dia's maken voor de statistiekbladen. Deze stapels papier die op een tafel waren gelegd, hielpen bij het verzamelen van gegevens voor het onderzoekswerk dat ze deed.

Celine's standpunten waren erg nuttig bij het maken van onze verschillende projecties op deze gegevens. Ze gaf ons metingen van deze factoren, evenals curven over mogelijke oorzaken en risicofactoren. We waren in staat om reeksen van mogelijk getroffen individuen te construeren, gebaseerd op de patronen die in haar studies werden gezien. Ze bracht ook 'waardeoordelen' in over de mate van interventies die nodig waren om deze specifieke patiënten te helpen. We waren in staat om klassen voor deze patiënten te creëren, die haar de mogelijkheid gaven om te leren over de "aanpakbehoeften van de verschillende patiëntclassificaties".

Celine gaf waardevolle informatie en feedback, omdat ze tijdens de analysefasen zeer constructief was. Ze was een echte professional in haar aanpak, omdat ze probeerde de nodige precisie, duurzaamheid en efficiëntie te bieden in haar vragen. Ze was ook een echte professional in haar driemaandelijkse nieuwsbrieven, omdat ze regelmatig zou bemiddelen in deze kwesties. Een van haar vele sterke punten ligt in de volledigheid, die ze onmiddellijk zou bieden. Celine heeft ook veel bijgedragen aan onze vooruitgang, zoals ze altijd was opgesteld met ideeën en technische informatie over verschillende onderwerpen. Een van haar vele zwakke punten is dat ze geen virtuele patiënt was, omdat ze soms blij was met wat er in haar dagelijks leven gebeurde. Dit kan extra tijd vergen voor de dokter om haar te leren en dingen in verschillende termen voor leken uit te leggen.